У розгляді

Додати зручності інтерфейсу

Після оновлення інтерфейс став надто складний та незручний. Не все зрозуміло та логічно.

Краща відповідь
фото

Ми відкриті до конструктивних зауважень та побажань, наданих на основі вашого користувацького досвіду. Тому просимо детально описати з якими саме незручностями чи нелогічностями довелося зіткнутись при користуванні сервісом. Щоб ми могли зрозуміти чи має місце технічна несправність, чи проблема у відображенні або функціонуванні тих чи інших елементів інтерфейсу.

Сервіс знаходиться на стадії активної розробки та тестування, тому будь-яка конструктивна інформація може бути корисною. Будемо вдячні за ваші відгуки.

Коментувати

Коментарі (31)

фото
2

Ми відкриті до конструктивних зауважень та побажань, наданих на основі вашого користувацького досвіду. Тому просимо детально описати з якими саме незручностями чи нелогічностями довелося зіткнутись при користуванні сервісом. Щоб ми могли зрозуміти чи має місце технічна несправність, чи проблема у відображенні або функціонуванні тих чи інших елементів інтерфейсу.

Сервіс знаходиться на стадії активної розробки та тестування, тому будь-яка конструктивна інформація може бути корисною. Будемо вдячні за ваші відгуки.

фото
5

Серые полоски сверху и с низу перекрывают картинку на некоторых каналах и отвлекают внимание. Можно их сделать скрываемыми?

фото
2

Да, в следующей версии установим автоскрытие.

фото
фото
2

Будут ли каналы Футбол1, Футбол2 ?

фото
2

Только для абонентов сети Ланет.

фото
фото
1

Коли для абонентів?

фото
1

Поки точної інформації немає, приблизно на протязі місяця.

фото
фото
2

Після поновлення сьогоднішнього як відкрити нормально на весь екран зображення? Вилазять або меню або панелі зверху і знизу відображаються з настройками і інфою. Раніше просто клацання по центру і все, панелі зникали, а тепер якось криво/не зрозуміло ...

фото
2

скрытие полосок вернит

фото
1

В следующей версии будет исправлено (автоскрытие).

фото
фото
1

Чому полоски сверху и с низу перекрывают картинку.

Не Ховайся Роллер

фото
1

Спасибо за замечание. Передали информацию специалистам, вероятнее всего завтра на протяжении дня будет исправлено.

фото
фото
2

Уберить полоски !

фото
1

Полоски убрали. Прикрепите пожалуйста скриншот.

фото
1

Спасибо!

Файли: Ланет.jpg
фото
1

Пожалуйста.

фото
фото
1

А можно ,,опустить,, ниже нижнюю серую панель и сделать её уже....???Она закрывает бегущую строку .И ещё, громкость сделать ,,независимой ,, от ЭТОЙ панели....Приходиться делать лишние движения,что бы каждый раз отрегулировать громкость

фото
1

Спасибо за замечание. Передали информацию специалистам.

фото
фото
2

Добавте возможность переключать каналы вперед и назад, например

используя клавиши Вверх/Вниз, а для уменьшение/увеличения громкости

можно использовать клавиши (стрелка) Влево/Вправо.

Это добавит

удобства при использовании, например забиндив клавиши на на Bluetooth

мышь можна лежа на диване пользоватся ею как пультом. Или дайте выбор

какие клавиши (сочитания) биндить для определенных функций.

фото
1

Скроллом мышки можно переключать каналы. Пожелание, о переключении каналов и регулировки громкости с помощью клавиатуры, передадим специалистам.

фото
фото
1

В самой первой версии была кнопка "Пауза", сейчас ее нет. Было бы хорошо ее вернуть. В ней есть большой смысл если при просмотре ТВ находишься в сети с ограничением (учетом) трафика. При необходимости не выходя из программы, чтоб можно было остановить поток передаваемых данных, а затем продолжить, если это возможно. А если пауза была слишком длительной продолжить просмотр из возможного места.

фото
1

Ваше пожелание передали специалистам на расмотрение.

фото
фото
1

Добридень. Юзаю ваш Нет-сервіс вже тривалий час, просто чудово, що ви даєте можливість дивитись безкоштовньо (поки? Чи таки основні залишите без оплати?) у одному місці головні інформаційні канали не вашим абонентам, але остання версія стала дійсно з косяками, тож потрібно виправляти. Утім спишемо на те, що покращуєте інтерфейс й далі буде ще краще, якщо не НАЙкраще ;) Хочу привернути вашу увагу до наступних 3ьох моментів. 1. При відкриванні інтерфейсу полоса прокрутки каналів одразу не з'являється, доводиться міняти масштаб сторінки, щоб вона з'явилася. Зробіть іі постійною, щоб не зникала. 2. У передостанній (?) версії на панелі була можливість самостійного масштабування (4:3, 16:9). Зараз ви встановили ці параметри на одну клавішу, АЛЕ тепер відео потоку не можна нормально розтягнути заданими вами параметрами (бо лишились тільки 2) й зображення виглядає дуже негарно для перегляду (розтягується уверх, а не убік). ОБОB'ЯЗКОBО поверніть попередні параметри масштабування чи додайте до нинішніх, щоб можна було розтягувати відео на ноуті на BСЮ ширину монітору. 3. До української версії додати програму передач саме українською, а то складається початку враження, що інтерфейс неперекладений нормальньо й тільки потім розумієш, що то програма передач так відображається.... До речі, кнопки "Потім" зараз не бачу, прибрали (якщо так, то поверніть, як і програму)? Поки ніби усе, головне, ще щось згадаю -- напишу ще :)

фото
2

Доброго дня.

Дякуємо Вам за оцінку та доречні зауваження до роботи сервісу! Нам дуже важлива думка кожного, тому що нашою метою є впровадження кращого сервісу, так як поки він знаходиться на стадії активної розробки та тестування, тому будь-яка конструктивна інформація може бути корисною. Усі побажання були передані до наших спеціалістів у відповідний відділ і по можливості будуть прийняті до уваги при подальшій модернізації сервісу.

фото
фото
1

Не можу змінити розмір екрану на пристроях ОС андроид,одразу викидує з додатку, або зависає(((

фото
1

Підкажіть будь ласка, який пристрій використовуєте, яка версія Android?

фото
фото
1

Шановні розробники! Я дуже вдячний вам за можливість за кордоном переглядати рідне телебачення в не поганій якості. Але при тім, що я вважаю додаток андроид практично взірцем для программ такого плану, є кілька зауважень.

1. Будьласка, збільшіть рівень звуку каналів хоча б на +6db. Поточний рівень надто низький - андроид бох на максимумі, а телевізор на 80%. При переключенні на щось інше, або ефір - приходится терміново збавляти.

2. Схоже, що на ваших серверах вже зібралася критична масса користувачів, в час-прайм канали заікаються, постійно йде зміна бітрейту. Що в свою чергу призводить до повторів фрагментів. Пора збільшувати ємність серверів, або їхню кількість.

3. Доданок андроид працює дуже добре, але... Коли переглядаеш канали 4:3 на ТВ 16:9, як правило, використовується режим обрізки зображення зверху та по низу. Переклацавши кілька каналів, доданок запам'ятовуе режим перегляду. Але після перезапуску доданку, режим приходится встановлювати заново. Не могли би ви зробити так, щоби доданок запам'ятовув режим?

4. До речі, останнім часом ви щось змінили в кодуванні відео, воно стало кислим - не хватає контрасту.

5. Зміна бітрейту відбувается надто швидко і часто. Я би стерпів, якщо канал заікнеться раз в хвилину, а ось повтори фрагментів зразу після збою, потім знову всткновлення бітрейту з пропаданням зображення, - терпіти важко. Я, правда вийшов з положення, - перключив на максимальний, але це не вихід.

6. Вартуе добавити якийсь проміжний бітрейт, бо переключає між "повна фігня" і "нормально".

7. Не могли би ви збавити бітрейт на каналах " Наше", та "Народна творчисть"? Канали просто бомба! Дуже цікаві. Але на закордон " не пролазять".

Дякую.

фото
1

Доброго дня.

Дякуємо за те, що користуєтесь нашим додатком для перегляту ТБ!

Всі конструктивні зауваження будуть розглянуті та по можливості виправлені у фінальній версії.

фото
фото
1

Дякую що повернули ручну маніпуляцію каналами мишею. Вчора можна було перемикати канали(Десктоп) тільки роликовим колесом мишки. Це нелогічно, не очікувано і не інтуітивно. Перегляньте будь-ласка usability.gov , а саме:

usability.gov/sites/default/files/documents/guidelines_book.pdf

фото
1

Чи можете додати в налаштуваннях програми функцію де можна було б вибирати який буде розмір відображення відео на екрані (по ширині, висоті чи автоматично). Використовую тв бокс і незручно постійно підключати мишку щоб змінити розмір.

Програма Ваша супер. дякую....

фото
1

Доброго вечора.

При використанні додатку Ви маєте можливість розширити зображення на весь екран, після чого, при переключенні каналів розмір зберігається. Але, якщо Ви перезавантажуєте обладнання або виключаєте додаток, при наступному використанні необхідно налаштовувати розмір знову.

Якщо мова йде саме про другий пункт, у такому випадку даний пункт знаходиться в розробці, щоб налаштування авторизованих користувачів зберігалися.

фото